2015. június 29., hétfő

Valencia játékossal erősíthet a Real Madrid

Komoly bajba kerülhet a Valencia labdarúgócsapata, avagy a jó szereplést követően a klub kulcsjátékosaira vadásznak Európa legnagyobb klubjai. Egy nagyon fontos láncszemet a Real Madrid is elhappolhat Shkodran Mustafi személyében. 

A 23 esztendős német válogatott védő ügynöke a minap megerősítette, ügyfele iránt komoly érdeklődést mutat a Real Madrid, s kecsegtető ajánlattal kopogtatnak a Valencia főhadiszállásának kapuján. A transfermarkt.de 15 millió euróra taksálja a középső védő piaci árát, ám ennél jóval többről szólhat a Real Madrid ajánlata, melyet ezidáig nem szellőztettek meg.

Mustafi elismerte, hogy szívesen öltené magára a Real Madrid mezét, s édesapja is úgy nyilatkozott a sajtó egyik munkatársának, hogy örülne a fia váltásának. Az albán felmenőkkel is rendelkező labdarúgó tavaly nyáron érkezett Spanyolországba, a Valencia 8 millió eurót fizetett érte a Sampdoriának.

Hogy miért kell középső védő a Real Madridnak? Nos, a hírek szerint Pepe számára az előttünk álló lehet az utolsó madridi szezon, míg Nacho képességei nem győzték meg a csapat új vezetőedzőjét Rafa Benítezt, aki könnyen lehet, hogy túl is ad a játékoson. Sok pletyka illette Sergio Ramost, a klubikon azonban úgy fest, hogy marad, ám ettől függetlenül a Mustafi projekt életben van. 

Végezetül pedig nézzünk szét egy kicsit a Valencia háza táján, avagy Mustafi mellett Otamendit is elhappolhatják, így a védelem közepe kieshet, melynek pótlása semmiképpen sem ígérkezik kegyszerű dolognak, főként úgy, hogy a Sao Paulo fiatal védője Rodrigo Caio nem felelt meg az orvosi vizsgálatokon, így a 12,5 millió eurós üzlet egyenlőre a levegőben lóg. Nemsokára másodjára is megvizsgálják a brazil tehetséget az orvosok...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése