2015. június 29., hétfő

Barca játékossal erősít a Lazio - hivatalos

Rég nem látott magaslatokban van a Lazio labdarúgócsapata, avagy a tavalyi bronzéremnek köszönhetően Bajnokok Ligája selejtezőre készülhet a fővárosi együttes. A csapatot igyekszenek egyben tartani, s lehetőségekhez mérten erősíteni. Az első fecske Barcelonából érkezik és a védelmet fogja erősíteni. 

A katalán klub második számú csapata kiesett a másodosztályból, ezáltal pedig sokan elhagyják a fedélzetet, ugyanis a harmadik vonalban lássuk be nincsenek annyira szem előtt, mint egy osztállyal feljebb. Így van ezzel Patric is, a spanyol védő ezidáig nem tudott felkerülni az első csapatba, 22 esztendősen pedig jónak látja távozni, ah már kapott egy jó ajánlatot. 

Szerződése a katalán klubnál lejár, hosszabbításra pedig nem került sor, így a Lazio ingyen szerezte meg a jobb oldali védőt, aki a mögöttünk álló szezonban 32 mérkőzésen lépett pályára, s 2 gólja mellett 3 gólpasszt is jegyzett védőmunkája mellett. 

Két távozója is van a fővárosiaknak, igaz egyikük sem kulcsember. Az egyszeres francia válogatott Mickael Ciani szerződése holnap jár le, a középső védő és a klub nem hosszabbít, így szabadúszóvá válik, míg Diego Novaretti a mexikói León ajánlatát fogadta el, azt követően, hogy a mögöttünk álló szezonban csak hét meccsen kapott lehetőséget.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése