2015. június 23., kedd

Premier League szerződés születésnapra

Nem mindennapi ajándékot kapott 26. születésnapjára a svéd válogatott kapuvédő Kristoffer Nordfeldt. A holland élvonalban szereplő Heerenveen kapuvédője a Premier Leagueben folyatahatja pályafutását. 

A walesi Swansea City hivatalos honlapján jelentette be a szülinapos kapus szerződtetését, melynek részleteiről ezidáig még nem sokat tudunk. A felek nem hozták nyilvánosságra az anyagiakat, azonban az biztos, hogy Nordfeldt sikeresen átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon és kézjegye már ott van a hivatalos papírokon. 

Ami a csapaton belüli rivalizálást illeti, tavaly az első számú hálóőr az Ágyúsoktól érkező kapuvédő Lukasz Fabianski volt, míg a második és harmadik számú kapuvédő szerződése jövő hónap elsején jár le, így szabadúszóvá válnak. 

Garry Monk a csapat vezetőedzője komoly terveket sző az előttünk álló szezonra nézve, a svéd válogatott kapuvédő a harmadik érkező egy héten belül. 

Érkezők: Komoly erősítésnek számít Andrá Ayew, aki a Marseille együttesét hagyta maga mögött a walesi klub kedvéért, míg Franck Tabanou szintén Galliából, a Saint-Etienne fedélzetéről érkezett.

Távozók: Hivatalos távozója még nincsen a klubnak. A fentebb is említett két kapuvédő Gerhard Tremmel és David Cornell szerződése július 1-én lejár, s hasonló helyzetben van Rory Donnelly és Alan Tate is.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése