2015. június 23., kedd

Bayern: Pepe Reina megunta a padozást! - irány a Serie A

Egybehangzó hírek szerint Pepe Reina egy szezont követően elhagyja a Bayern München labdarúgócsapatát, s visszatér Olaszországba. A klubváltást nyílt titokként kezelik, a spanyol kapuvédő még a keddi nap folyamán áteshet az orvosi vizsgálatokon. 

A Barcelonában nevelkedő 33-szoros spanyol válogatott kapuvédő karrierjének legszebb és legsikeresebb éveit Liverpoolban töltötte, ám az angol klubnál lejárt az ideje, 2013-ban a Napoli kölcsönvette. Egy szezonon át védte az olasz csapat kapuját, ám anyagi és egyéb gondok miatt az opciós jogból nem lett semmi, a Bayern München pedig lecsapott. Reina sejthette, hogy sok vizet nem zavar majd a német klubnál, ám mégis belevágott a kalandba, melyből most igyekszik kiszállni, avagy elég a padozásból, a 2014/15-ös szezonban mindössze három mérkőzést játszott. 

A friss kérő a Napoli, tehát régi-új környezet várhat a 32 esztendős kapuvédőre, amennyiben a feleknek sikerül egyezségre jutnia.

Távozók: Játékos még nem távozott a csapattól, azonban a kispadon változást történt, immáron nem Rafa Benítez irányítja a klubot.

Érkezők: Az új vezetőedző Maurizio Sarri, az 56 esztendős szakember karrierje legjelentősebb korszakára készülhet, avagy ekkora feladatot még ezidáig nem bíztak rá, legutóbb az Empolit irányította. A tréner tehát saját arculatára formálhatja a nápolyi klubbot. Ezidáig egy labdarúgó írt alá Mirko Valdifiori személyében, a 29 esztendős egyszeres olasz válogatott védekező középpályásért 5,5 millió eurót fizetett a Napoli az Emploinak.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése