2015. március 17., kedd

Loic Rémy klubot válthat! - Londonon belül...

A Daily Star értesülései szerint korábbi edzője Alan Pardew csapna le a nyár folyamán a Chelsea mellőzött támadójára, aki így Londonon belül válthat klubot. 

Sejteni lehetett, hogy Jose Mourinho egy csatáros taktikájában, ahol egyértelműen Diego Costa az első számú támadó, nem sok lehetőséget kap majd Loic Rémy és Didier Drogba. Ráadásul a portugál tréner a rotációt is igen megveti, mely végett sok kritikát is kap, sokan úgy vélik, hogy ezért eresztett le a Chelsea, fáradt a csapat magja.

A 28 esztendős francia támadó mind a négy sorozatot figyelembe véve 24 mérkőzésen lépett pályára, 5 gólt szerzett és 2 gólpasszt is jegyez. Ez a meccsszám nem is olyan csúnya, ám ha mögé tesszük a 891 játszott percet és osztunk, akkor kijön, hogy átlagosan 37 percet kapott eddig edzőjétől, s ebben benne van Diego Costa eltiltása is, amikor több bizonyítási lehetőséget kapott. Ha Costa egészséges, vagy éppen nem eltiltott, akkor nagyon kevés idő marad a számára, ha egyáltalán kap. Ezen számok tükrében tehát nem csoda, hogy Pardew megpróbálkozna egykori játékosa elcsábításával.

A Crystal Palace jó úton halad a bennmaradás felé, viszonylag biztonságos távolból figyeli a hátsó harcokat. Kérdés, hogy Rémy a nagy klubot, a több pénzt és a kevés lehetőséget, vagy a biztos kezdőt és a kevesebb pénzt választja... - Nyáron kiderül!

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése