2015. március 3., kedd

Footgolf: Két hét múlva rajtol a magyar bajnokság - előzetes

A téli álom immáron a múlté, a footgolf honi szerelmesei már edzenek, melegítenek a magyar bajnoki rajtra, mely közeleg, s március 15-én be is köszönt. Címvédőként, első magyar bajnokként Lengyel Béla vághat neki az idei sorozatnak, ám ezúttal is számos kihívója lesz az első nem hivatalos világbajnoknak. 


Ahogyan tavaly, úgy idén is 4 kategóriában versenyezhetnek a sportág szerelmesei, a felnőttek mellett a juniorok és a seniorok számára is lesz külön versenykiírás, illetve a szervezők ezúttal sem feledkeztek meg a hölgyekről, ahol a címvédő Ujvári Izabella.

Új és exkluzív információ, hogy ezúttal nem csak Kisorosziban lesz bajnoki forduló, a spektrum bővül, új pálya is becsatlakozik, ám erről majd részletesen a későbbiekben. A pontos és hivatalos versenykiírás még várat magára, ám már nem sokáig, nemsokára minden pontos információt tudhatunk.

A szervezők remélik, hogy ezúttal is sok jelentkező lesz és népes mezőny gyűlik össze minden kategóriában, illetve abban is bíznak, hogy egyre többen jönnek el kipróbálni a sportágat. Az első játéknapon március 15-én 10 órai kezdettel rajtol a mezőny a Hinora Footgolf versenyen, melynek helyszíne Kisoroszi lesz.

A szervezők tehát várják a jelentkezőket, íme az elérhetőségek!
Footgolf Hungary Kft.
1028 Budapest, Várhegy u.8.
www.magyarfootgolf.hu
bajnoksag@magyfootgolf.hu
Kontakt személyek:
Gelencsér Gábor +36-20-911-92-97, Hankó Péter +36-70-331-99-13
A változtatás jogát fenntartjuk.
Budapest, 2014.02.01. Footgolf Hungary Kft

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése