2015. március 24., kedd

Falcaot angol sztárcsapat mentené ki Manchesterből!

Radamel Falcao fénye már nem a régi, ennek ellenére ő lehet a nyári átigazolási piac egyik legjobban keresett labdarúgója. A legfrissebb hírek szerint a kolumbiai sztár maradhat Angliában, ám olasz és spanyol kérője is lehet. 

A 29 esztendős gólzsák elképesztő formát mutatott Atletico Madrid játékosként, majd sokak által bírált döntést hozott és Monacóba költözött. Súlyos sérülés nehezítette karrierjét, a francia pontvadászatban pedig nem tündökölt, a Manchester United pedig még is leigazolta. Van Perise és Rooney mellett nem tudott vezéregyéniséggé válni, a kritikák kereszttüzében van, teljesítményével ezidáig nem lopta be magát a szurkolók szívébe. A szezon egészét tekintve 26 mérkőzésen mindössze 6 gól és 5 gólpassz van a neve mellett, a zöld gyepen nyújtott teljesítménye mezőnyben pedig...

Ennek ellenére pánikra nincsen oka, igen tág lehet a nyáron a lehetőségek mezsgyéje. A korábbi hírek szerint a Real Madrid és a Juventus is ajánlatot tehet érte, míg a legfrissebb hírek szerint akár a Premier Leaguen belül is válthat. Jose Mourinho ugyanis eltudná képzelni őt Diego Costa ékpárjaként, míg Brendan Rodgers is szívesen látná a kolumbiait az Anfielden. No meg még Manchester is áll, hiszen döntés nem született az ügyében az Old Traffordon.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése