2015. február 10., kedd

La Liga: Messi közelít CR7-hez! - Íme a góllövőlista élmezőnye

Hétvégén a 22. fordulót rendezték a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga), a legemlékezetesebb momentum pedig a Real Madrid csúfos veresége volt, a városi rivális Atletico Madrid négyet gurított válasz ellenében Carlo Ancelotti tanítványainak. Nézzük, a góllövőlista élmezőnye hogyan formálódott, hiszen Messi és Neymar is eredményes tudott lenni. 

Cristiano Ronaldo előnye még így is öt gólos, az aranylabdás klasszis igencsak besült a Matracosok ellen, sokan azt várták tőle, hogy a sérültek hiányában a csapat vezére lesz, ám ez elmaradt, s jelen pillanatban születésnapi bulija végett áll a szurkolók kereszttüzében. A második helyen Lionel Messi, a Barca klasszisa ezúttal is eredményes tudott lenni, így öt gólra zárkózott riválisa mögött. Hol van már a 12 gólos különbség a felek között. A katalánok brazil csillaga Neymar is szépen termeli a gólokat az Athletic Bilbao elleni góljával immáron 16-nál jár, ezzel pedig a dobogó harmadik fokát foglalja el igen magabiztosan.

A Sevilla meglepetésre kikapott a Getafe vendégeként, Carlos Bacca pedig gól nélkül maradt. Beérte őt azonban Griezmann, a francia játékos Cassillas kapujába talált, csakúgy mint Mandzukic, aki beérte Karim Benezmát. A Real játékosok tehát gól nélkül maradtak a hétvégén, ahogy Vietto és Stuani sem tudta növelni találatainak számát, ám őrzik top 10-es tagságukat.


Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése