2015. február 3., kedd

Huntelaart nagyon elmeszelték! - Ehhez képest CR7, vagy Mexes büntetése...

... igen szerény! Avagy ütni, rúgni, fojtogatni jobban "megéri", mint a játékvezetőt ily módon "megsérteni". Ítéletet hozott a fegyelmi bizottság, Huntelaart sokáig nem láthatják pályán a Schelke 04 szurkolói. 

A gelsenkircheni klub Twitter-oldalán jelentette be a fegyelmi határozatot, melynek értelmében Klaas-Jan Huntelaar hat mérkőzést kénytelen kihagyni. Történt ugyanis, hogy a hétvégi Hannover elleni bajnokin a játékvezető piros színű lapot mutatott fel a holland klasszisnak egy durva hátulról történő szerelést követően. A történet idáig volt átlagos, a gólzsáknál elszakadt a cérna, s mutatóujjával megkocogtatta a játékvezető homlokát, ezzel kritizálva annak döntését.

A holland góljai bizonyára nagyon fognak hiányozni a Schalke számára, főként, hogy nagyon fontos mérkőzések következnek a klub számára, kapásból a Bayern München elleni kedd esti meccs, vagy éppen a Mönchengladbach elleni hétvégi összecsapás. Még a Dortmundban vívandó derbiről is lemarad Huntelaar a BVB hívek nagy örömére.

Íme a kihagyandó meccsek sora: 
Febr. 3. Bayern München - Schalke
Febr. 6. Schalke - Borussia Mönchengladbach
Febr. 13. Eintracht Frankfurt - Schalke
Febr. 21. Schalke - Werder Bremen
Febr. 27. Borussia Dortmund - Schalke
Márc. 6. Schalke - Hoffenheim

A történet, illetve a cím teljességéhez tartozik Ronaldo és Mexes története, a portugál kétszeri ütésért és rúgásért ellenfelével szemben 2 meccsre szóló eltiltást kapott, míg az AC Milan "üdvöskéje" fojtogatásért 4 meccset.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése