2015. január 26., hétfő

Guardiola továbbra sem döntött

Münchenben nagyon szeretnék, ha Pep Guardiola meghosszabbítaná 2016-ig szóló szerződését, ám a tréner egyenlőre még nem döntött, kivár, s csak a szezon után kíván tárgyalóasztalhoz ülni. Ezt a klubvezetés tiszteletben tartja, nem kívánnak tolakodóak lenni. 

Egyre többször visszatérő téma a Barca sikeredzőjének sorsa, zajlanak a találgatások, hogy vajon lezárul egy újabb korszak és Guardiola másutt kívánja letenni a névjegyét vagy újabb szerződést ír alá a német rekordbajnokkal. Hétvégén a tréner a következő képen fogalmazott - "Az idény végén, nyáron lesz elég időnk beszélni a szerződéshosszabbításról. A futballban az egyik nap ilyen, a másik nap olyan...! Nagy kihívás volt számomra itt munkát vállalni. Eddig nagyon jól éreztem magam, és egy álmom vált valóra azzal, hogy a Bayern edzője lehetek"

A spanyol tréner 2014-ben ült le a Bayern München kispadjára, s első szezonjában bajnoki címre és kupagyőzelemre vezette a csapatot, idén pedig veretlenül vezetik a Bundesligát, állnak a Kupában és a Bajnokok Ligájában egyaránt. 

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése