2015. január 26., hétfő

Aranycipő: Messi közelít CR-hez! - Íme a Top10

Angliában FA-Kupa mérkőzéseket rendeztek a hétvégén, így a Premier League gólvágói ezúttal nem tudták növelni találataik számát. Ellenben spanyol honban zajlottak az események, Messi közelít CR7-hez, míg Neymar is megérkezett az első tízbe. Nézzük, hogyan áll a versenyfutás, milyen változások történtek. 

Az élen továbbra is Cristiano Ronaldo található, ám fekete hétvége volt ez a mostani a portugál klasszis karrierjében, ugyanis rúgásért, illetve ütésért villant a piros lap, melynek tükrében két, de akár három meccses eltiltást is kiszabhat a fegyelmi bizottság. Remek esély ez Messi számára, a Barca klasszisa ezúttal duplázni tudott, így négy pontot ledolgozott, míg a következő hetekben akár meg is közelítheti a Real klasszisát. Ha már a katalánoknál tartunk, akkor Neymar, a brazil csillag is duplát jegyzett,melynek következtében ő is az első tízben találta magát.

Ahogyan azt említettük Premier League meccsek nem voltak a hétvégén, így sem Diego Costa, sem pedig Agüero nem tudta növelni góljainak számát, a listát egyébként a sérülésből visszatérő argentin zárja.

Még mindig az első tízben van a Salzburg spanyol gólgyárosa Soriano, az osztrák Bundesliga ugyebár pihen, így a gólfelelős sem tud csillogni, ellenben Lacazette továbbra is parádés formában van, a Lyon új csillaga elmúlt 6 meccsén 10-szer tudott eredményes lenni.

Végezetül pedig Kramaric, a Rijeka horvátja klubot váltott, immáron a Leicester mezében rúghatja a gólokat, így 1,5-ös szorzóját 2-re cserélve folytathatja a harcot.



Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése