2014. március 26., szerda

Megnyílott az Euro Sportbár! - irány meccset nézni a haverokkal

Várja a vendégeket Magyarország legújabb sportpubja az Euro Sportbár, mely exkluzív körülményekkel és exkluzív szolgáltatásokkal várja a sport szerelmeseit. Óriáskivetítők, előre meghirdetett sportközvetítések, széles spektrumú étel és italkínálat vár mindenkit baráti árakkal. A meleg fogadtatás és jó hangulat garantált, látogass el és szurkolj kedvenceidnek kiváló társaságban.

Buda központi részén az EuroCenterben található a főváros legelegánsabb pókerterme az Euro Poker Club, melynek szomszédságában nyílott az új Euro Sportbár. A két létesítmény különálló, ám az átjárási lehetőség megvan. A sportbár bejárata megközelíthető az ingyenes parkoló irányából, melyet a helyiség saját kamerái őriznek.

Euro Sportbár, 1032 Budapest, Bécsi út 154./ I. emelet 

Nyitva tartás:

Nyitás: a hét minden napján 11:00-kor
Meghatározott zárási időpont nincsen




A FociClub.hu kíváncsiságát  felkeltette a bár, így ellátogattunk, hogy személyes tapasztalataink alapján tudjunk véleményt formálni. A látottak lenyűgöztek minket, így mindenkinek szíves figyelmébe ajánljuk a helyet, amennyiben kellemes környezetben szeretne mérkőzéseket nézni barátaival, szurkolótársaival.

Az Euro Sportpub kialakítása, tartalma: A pub kialakítása remek és hangulatos, a falakon óriás kivetítő és smart tévék találhatóak, melyeken minden sportcsatorna fogható. Az Euro Sportbár hivatalos facebook oldalán előre feltüntetett sportprogramokat sugározza. A választék igen széles és sokrétű, akit nem érdekel a nagy projektoron mutatott mérkőzés, az számos másikat is megtekinthet. Kihangsúlyoznánk a rugalmasságot, miszerint kívánság alapján akár változtatni is tudnak a vetített műsoron.


Itt a tavasz és a jó idő ez pedig azt jelenti, hogy külső terasz is várja a vendégeket, így jó levegőn lehet megtekinteni a mérkőzéseket.

A bár rendelkezik két biliárd-, illetve backgammon asztallal is, melyeket bármikor igénybe vehetnek a vendégek igen baráti árakon. Mindenképpen kiemelendő az illemhelyek tisztasága és az, hogy külön fedett dohányzóhelyiség is található a bárban. Ahogyan körültekintettünk ragyogó tisztaságnak és exkluzív körülményeknek lehettünk szemtanúi.

A tulajdonos elmondása szerint hamarosan új szolgáltatásokkal bővül a kínálat, a helyszínen egy szerencsejáték fogadó terminál nyílik, így Totó, Lottó és Tippmix szelvények feladására egyaránt lehetőség nyílik. Extra szolgáltatásként pedig még lóversenyekre is lehet téteket rakni.




Ételek és Italok: A melegkonyha rövid időn belül elkészül, hagyományos ételek mellett igen színvonalas és speciális hamburger palettára lehet számítani. Emellett ropogtatni valók, snack-ek is kaphatóak lesznek. Ahogyan az étel, úgy az italkínálat is igen színes, a sörök és koktélok választéka egyaránt bőséges. Az alkoholmentes életet élő sportbarátoknak sem kell kétségbe esnie, Semiramis kávé különlegességeket és speciális teákat is lehet kapni a  különféle üdítők mellett.

A palettán italakciókat is találhatunk, különösen a kiemelt és fontosabb mérkőzések alkalmával az árakat igen alacsony szintre csökkentik. Az akciókról a facebookon lehet tájékozódni. Ottjártunkkor éppen egy olyan akció futott, melynek során a vendégeknek meg kellett tippelniük a vetített mérkőzés végeredményét és amennyiben a tipp sikeres volt, a  bár egy jéghideg csapolt Drehert adott jutalmul. Bevallom, jómagamnak nem sikerült jó tippet adnom, ám a tulaj rendes volt és meghívott egy korsó sörre.

Happy Hour, azaz a sport és a sör szerelmesei igen kedvező áron 300 ft-ért kaphatnak csapolt Drehert akciós időszakban. Valljuk be ez egy igen jó ár...

Összegzés: Összességében az egész helyiség nagyon stílusos és gyönyörű belső dizájnnal rendelkezik. Hangulatos és rendkívül tiszta. Családoknak, baráti társaságoknak és egyénileg érkező sportbarátoknak egyaránt ajánlani tudjuk. Látogass el és győződj meg saját szemeddel a fentebb olvasottakról. Azt hiszem egy próbát mindenkinek megér...!

Fontos: 
Szeretnénk hangsúlyozni, hogy az Euro Sportbár megbeszélés alapján rendezvényeknek is otthont ad, legyen az születésnapi parti, családi rendezvény, céges buli, vagy szurkolói összejövetel. Tulajdonképpen mindenre nyitott a vezetés, így bátran lehet keresni őket.

Elérhetőségek:
Euro Sportbár, 1032 Budapest, Bécsi út 154./ I. emelet
Facebook: www.facebook.com/eurosportbar
Telefon: (70) 123 4556

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése