2014. december 5., péntek

A Tottenham válogatott védőjét nézte ki az AS Roma

Igen nagy a mozgolódás az AS Roma háza táján, a sajtó napi szinten foglalkozik a téli változásokkal, a csapat megerősítésével. Ezúttal a Tottenham román válogatott védőjét hozták szóba a bajnokaspiráns fővárosi klubbal. 

A talksport.com értesülései szerint a romai klub vezetői egy 8 millió eurós ajánlatot készítenek elő Vlad Chiriches átigazolásáért cserébe. A 25 esztendős korábbi Steaua védő nem számít alapembernek Mauricio Pochettino vezetőedzőnél, így távozása nem elképzelhetetlen egy jutányos ajánlat esetén. A transfermarkt.de 11 millió euróra taksálja a középső védő piaci értékét.

Nem csak a Spurs lehet érdekelt! Az utóbbi időben a Juventus, a Dortmund, a Schalke és a Lazio háza táján is felmerült Chiriches neve, ám ezen klubok érdeklődéséről jelenleg nem hallani.

Chiriches ezidáig 24 alkalommal ölthette magára a román válogatott mezét, ifjúsági karrierje alatt megjárta a Benfica akadémiáját, majd felnőtt profiként a Curtea de Arges, a Panrudii és a Steaua Bukarest játékosa volt hazájában.

Őszi Ádám 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése