2014. december 5., péntek

Mario Götze Manchesterben!? - gigaüzletet sejtet a sajtó

Nemrégiben olvashattak róla, hogy a Manchester United a nyáron újabb gigaköltekezésbe kezdhet, a klub vezetői hatalmas összeget adnak Van Gaal kezébe, hogy megvalósítsa elképzeléseit és a Vörös Ördögöket ismételten a csúcsra repítse. Van Gaal hat kívánsága címen jelent meg nemrégiben egy cikkünk, ám abban nem szerepelt Mario Götze neve. A Daily Star azonban arról ír, hogy a folyósításra kerülő 200 millió font negyede a világbajnok középpályás vételára lehet. 

A Borussia Dortmundot, nevelőklubját megcsaló 22 esztendős világbajnok pazar teljesítményt nyújt Münchenben, Pep Guardiola csapatának egyik gyöngyszeme, kérdés, hogy meddig!? Az angol sajtó ugyanis Götze távozásáról ír, pontosítva arról, hogy Van Gaal a Manchester United trénere szívesen látná csapatában a középpályást, aki az idei szezonban eddig 18 mérkőzésen 10 gólt és 4 gólpasszt jegyez.

Götze 2013 nyarán 34 millió euró ellenében lett a Bayern München játékosa, melynek színeiben ezidáig 63 mérkőzésen lépett pályára, 25 gólja mellett 17 gólpasszt jegyeztek a statisztikusok a neve mellé. A transfermarkt.de 48 millió euróra taksálják piaci árát, a Daily Star pedig arról cikkez, hogy a Vörös Ördögök 50 millió fontot szánnának a transzferre. 

München, vagy Manchester!? Ezt csakis Götze tudhatja, egy azonban biztos klubhűségből egyszer már megbukott a német...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése