2014. október 26., vasárnap

Licitháború: Andre Ayew öt angol klub célkeresztjében

Francia bajnoki címre tör a Marseille, azonban pénzügyi szempontból nincsen eleresztve a klub, mely közölte, nem hosszabbít szerződést kiválóságával, nem tud jobb kontraktus kínálni a jelenleginél. Így vagy a télen pénzért, vagy a nyár folyamán ingyen távozhat Andre Ayew. A ghánai válogatott támadó válogathat az ajánlatok között. 

Az angol sajtó öt klubot is számon tart, mely szívesen soraiban látná a 24 esztendős labdarúgót, ám olasz és német kérők is akadnak. Ayew szerződése a szezon végén lejár, így télen még átigazolási díj ellenében távozhat, míg nyáron incsen. Kérdés, hogy mely klub szeretne biztosra menni!? Biztosak lehetünk benne, hogy többen kivárnak és fizetési szempontból próbálnak majd minél jobb ajánlatot tolni a támadó orra alá, de csak a nyáron, akkor amikor szabadon igazolhatóvá válik Ayew, akinek a piaci értékét 12,5 millió euróra taksálja a német transfermarkt.de!

Ami az angol kérőket illeti, képben van a Swansea és a Hull City mellett Liverpool minkét Premier League csapata (Liverpool, Everton). A legfrissebb hírek szerint azonban a West Ham áll a legközelebb Ayew leigazolásához.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése