2014. szeptember 25., csütörtök

Spanyol bundaügy: kihallgatják a MU játékosát és Pintért is

Sajnos a bundázás, a csalás világméretű formát ölt és egyetlen régiót sem kímél meg, a szálakat ki tudja honnan és kik működtetik. A harc állandó, ám újfent új és új esetek bukkannak fel. A "betegség" spanyol honban is jelen van, legalábbis a vádak erről szólnak. Bundás olaszok után jonnek a szőrmés spanyolok!? 

Októberben próbálják meg felgöngyölíteni a 2011-ben esedékes Levante-Zaragoza spanyol bajnoki mérkőzés körülményeit, a vádak szerint a vendég együttes, mely 2:1-re megnyerte a mérkőzést csalással maradt benn az élvonalban. A mérkőzést megelőzően kieső helyen állt az együttes és csakis a győzelem érhetett bennmaradást. A mérkőzés körülményei gyanús momentumokat hordoznak.

Ezen apropóból október 3-án meghallgatnak több mint húsz érintettet, akik akkoron a csapatok keretét, illetve szakmai stábját alkották. A meghallgatott játékosok között lesz, a nyáron a Manchester Unitedet választó Herrera, aki a Zaragoza játékosa volt ez időtájt, illetve a magyar válogatott védője Pintér Ádám is. A mérkőzésen a vendégek két találatát Gabi szerezte, aki jelenleg a regnáló bajnok Atletico Madridot erősíti.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése