2014. szeptember 25., csütörtök

Átigazolások: Londonba költözhet a PSG tehetsége

Már a télen klubot és egyben bajnokságot válthat a Paris Saint-Germain saját nevelésű tehetsége Adrien Rabiot. A fiatal védekező középpályása Arsene Wenger csapna le. 

A mindössze 19 esztendős francia utánpótlás-válogatott játékos hatalmas tehetségnek számít, ám idén még nem kapott játéklehetőséget Laurent Blanc vezetőedzőtől, szerződése pedig jövő nyáron lejár. A felek ezidáig nem tudtak megegyezni a hosszabbítást illetően, így jelen állás szerint, amennyiben pénzzé szeretné tenni értékét a párizsi klub, a télen meg kell hallgatnia a kérőket. 

A Daily Mail értesülései szerint az Arsenal nem várná meg a szerződés lejártát, hanem már télen magához édesgetné Rabiot, akiért közel 6 millió fontot is letenne az asztalra Wenger.

A transfermarkt.de egyébként 4,5 millió euróra taksálja a fiatal labdarúgó piaci értékét, aki iránt több klub is érdeklődik, így indokolt az Ágyúsok remeknek tűnő ajánlata. Rabiot neve mostanság igen forgandó, az utóbbi időben A Dortmund, a Chelsea, a Roma és a Juve neve is felsejlett...

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése