2014. szeptember 27., szombat

Hat gólos mecsen nyert a ManCity, Lampard újfent betalált

Fordulatokban gazdag mérkőzést játszott a Manchester City, mely végül idegenben múlta felül a Hull Cityt egy hat gólos mérkőzésen. Frank Lampard újfent betalált, negyedik mérkőzésén negyedik gólját jegyezve.

Hull City - Manchester City 2-4 (2-2)
Hull, KC Stadion 25129 néző; Vezette:Anthony Taylor
Hull City: McGregor - Rosenior, Dawson, Davies, Robertson - Elmohamady, Livermore (Ben Arfa 73.), Huddlestone, Diame - Hernandez (Ramirez 74.), Jelavic.
Manchester City: Caballero - Clichy, mangala, kompany, Zabaleta - David Silva, Yaya Toure, Fernandinho (Navas 66.), Milner - Agüero (Lampard 72.), Dzeko.
Gólszerzők: Mangala (21.-öngól), hernandez (32-büntető) ill. Agüero (8.), Dzeko (11., 68.), Lampard (88.)
Sárga: - ill.Mangala (31.), Clichy (85.)
Kiállítás: - ill. -

Gyorsan két gólos vezetésre tett szert a City, mely előbb Agüero, majd    Dzeko révén a 11. percben már kettővel vezetett. A mérkőzésbe azonban visszajött a hazai együttes, ebben azonban nagy szerepet vállalt a Polgárok nyári igazolása Mangala, aki előbb a 21. minutumban öngólt vétett, majd tiz perccel később összehozott egy tizenegyest, melyet Hernandez értékesített. Ezáltal pedig 2-2-es döntetlennel vonultak a felek az öltözőbe.

A második játékrész elején előbb Dzeko, majd Yaya Toure szerezhette volna meg a vezetést, ám a gépezetbe mindig homokszem csúszott. Hazai részről Huddlestone eresztett el egy kiváló löketet, azonban a City kapuvédője Caballero bravúros védést mutatott be. A 68. percben aztán újfent rezgett a háló, David Silva tálalt remekül Dzeko elé, aki keresztben visszalőtte a labdát a bal alsó sarokba. A végeredményt a csereként beálló Lampard állította be, miután Zabaleta hozta kihagyhatatlan helyzetbe a Chelsea korábbi ászát. Győzelmével a Polgárok ideiglenesen feljötek a bodogó harmadik fokára.

Sunderland - West Ham 0-0 (0-0)
Kiállítva: - ill. Rangel (80.) 

Gól nélküli döntetlent ért el a Swansea a Sunderland otthonában, a walesiek meglehetősen kevés helyzetet alakítottak ki, míg a hazaiak egyetlen lehetőségüket sem tudták gólra váltani, pedig akadt jó pár. Az utolsó tíz percet emberhátrányban játszotta a Swansea, Rangel került a kiállítás sorsára.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése