2014. szeptember 27., szombat

Döntetlen a veretlenek ütközetén

Gól nélküli döntetlennel zárult a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga), 6. fordulójának nyitómérkőzése. Ezzel jelenleg mindkét együttes a dobogón helyezkedik el és továbbra is veretlen. 

Mainz - Hoffenheim 0-0

Szalai Ádám korábbi csapata ellen csupán a kispadon kapott helyet, Gisdol vezetőedző ezúttal Modeste számára szavazott bizalmat a kezdőben. Hazai részről láthatóan nagyon hiányzott a csapatból a Bundesliga góllövőlistáját 5 találattal vezető Okazaki, akit a tunéziai Allagui helyettesített. Az első játékrészben némi mezőnyfölényt mutatott a Mainz, azonban veszélyesebb helyzeteket a Hoffenheim alakított ki többet. A fordulást követően vendég részről Firmino került remek helyzetbe, ám a befejezés pontatlanra sikeredett. A túloldalon Hofmann eresztett meg egy jónak mondható löketet a jobb felső irányába, ám Baumann a helyén volt, így továbbra is érintetlen maradt a háló. A 61. minutumban Firmino fejjel veszélyeztetett, ám a játékszer a kapufán csattant. A hajrára aztán érkezett Szalai Ádám, a magyar válogatott támadó 25 percet kapott, ám lábában maradt a mérkőzésre tervezett gól, különösebb lehetősége sem adódott.

Ezzel mindkét együttes veretlen 6 mérkőzést követően, mérlegük 2 győzelem és 4 döntetlen, gólarányuk pedig egyaránt 9:5, így jelen pillanatban a szombati mérkőzések előtt holtversenyben másodikok.

Íme a további menetrend, jöjjön a derbi! - KATT

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése