2014. augusztus 12., kedd

Transzfermizéria: Erősít a megkopasztott Sputhampton

Tavaly elképesztő szezont futott a Southampton együttese, ennek azonban ára van! A klub nem tartozik a tehetősek kategóriájába, így nem tudja megtartani értékeit, szó szerint kizsákmányolták a Szenteket, akik igen nagy bajban vannak, hiszen teljesen új csapatot kell építeniük. A klub beindult az átigazolási piacon. 

Elhagyta a fedélzetet és a Suprs kispadjára ült le a "sikeredző" Mauricio Pochettino, akit Ronald Koeman váltott a kispadon. A holland tréner dolga lesz az, hogy pótolja a távozókat és egy új csapatot építsen.

Apropó távozók! Elhagyta a klubot Luke Shaw, Lallana, Lambert, Lovren, Osvaldo és Chambers, a riválisok szétvásárolták a Southamtont. A Manchester United, a Liverpool, a Tottenham és az Arsenal is belerúgott egyet a Szentekbe, akik természetesen anyagilag nem jártak rosszul, így azért van miből erősíteni.

A klub tegnap jelentette be az angol válogatott kapuvédő Fraser Forster szerződtetését, aki a Celtic együttesét hagyta maga mögött. Emellett két védő is a kiszemeltek között szerepelt Ronald Koeman kívánságlistáján. 

Egyikőjük a Steaua Bukarest román válogatott védője Florin Gardos, aki a hírek szerint 7,5 millió euró ellenében érkezhet, míg a másik kiszemelt Sam Byram a Leeds United 20 esztendős jobb oldali védője.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése