2014. augusztus 4., hétfő

Sztárkapust szerződtethet az AC Milan

Napokon belül pont kerülhet az AC Milan kapuskérdésének ügyére, erről számol be az angol sajtó, ám hozzáteszi, Pepe Reina magas fizetési igénye meghiúsíthatja a transzfert.  

A milánói piros-feketék első számú kapuvédője Christian Abbiati immáron 37 esztendős, így érthető módon, utódját keresi a Filoppo Inzaghi vezette vezette gárda. 

Egy kapuvédőt már szerződtetett Michael Agazzi személyében a klub, ám a  30 esztendős kapuvédő a nemzetközi porondon rutintalan, a mögöttünk lévő szezonban a Cagliari és a Chievo kapuját védte. Emellett ott van a keretben Gabriel a 21 esztendős brazil kapuvédő de kvalitásait tekintve ő sem mondható klasszisnak, a Milan pedig egy rutinos a nemzetközi porondon is tapasztalattal bíró kapuvédőt szeretne a soraiban tudni. Ebbe a képbe tökéletesen beleillik Pepe Reina.

Az elmúlt szezont a Napoli együttesénél kölcsönben töltő 31 esztendős kapuvédő a Liverpool játékosa, ám az Anfielden jelenleg első számú kapuvédőként nem tartanak rá igényt, így megfelelő ajánlat esetén távozhat. A hírek szerint a klubok álláspontja egyezik, ám Reina heti 120 ezer eurós fizetési igényét Milánóban igen csak sokallják. Ez pedig megbuktathatja a transzfert.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése