2014. augusztus 25., hétfő

Brazil válogatott játékos lehet az Arsenal utolsó nyári dobása - sajtóhír

Közeleg az átigazolási időszak vége, így a kluboknak is igyekezniük kell, amennyiben sikeres üzletet szeretnének lebonyolítani kiszemelt játékosaikkal szemben. Így van ezzel az Arsenal is, mely utolsó nagy dobásként brazil válogatott középpályást vehet. 

Igen ám, de a Wolfsburg brazilja Luiz Gustavo igen csak kelendő, számos klub figyeli, köztük van az AS Monaco is, mely szintén nagy hajrát vehet az utolsó héten és több játékosra is kivetheti hálóját. A hírek szerint azonban a Bayern München-Wolfsburg mérkőzésen ott voltak az Arsenal illetékesei, megnézték Gustavo játékát, majd megkezdték a személyes tárgyalásokat a játékos ügyében.

A 27 esztendős védekező középpályás 2013-ban a német rekordbajnoktól igazolt a "Farkasokhoz", ahol hamar kulcsemberré nőtte ki magát. Teljesítménye olyannyira meggyőző volt, hogy a világbajnokságon is lehetőséget kapott. 

Piaci árát a transfermarkt.de legutóbb 22 millió euróban határozta meg, szerződése pedig 2018 nyaráig érvényes jelenlegi csapatával. A fent említett két klubon kívül mások is beleszólhatnak még a transzferbe.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése