2014. június 29., vasárnap

Pompás DVTk gólok, újabb győzelem

Lejátszotta második felkészülési mérkőzését is a Diósgyőr ládarúgócsapata, ezúttal a szlovák első vonalból kieső FC Nitra ellen. A találkozó 2-0-ás miskolci sikert hozott, a gólokról Nikházi és Grumic gondoskodtak, nem is akármilyen kivitelezésben. 

"Még mindig tompák vagyunk kicsit, ami normális ilyenkor, hiszen nagyon kemény munkát végeztünk el egy hét alatt. Csütörtökre kell frissnek lennünk. Két mérkőzést játszottunk, gólt sem kaptunk, rúgtunk négyet és nincs sérült játékosunk. Ez nagyon nagy pozitívum. Sokat dolgoztunk, a játékosoknak megköszöntem, hogy partnerek voltak ebben, ezért nyugodtabb vagyok már kicsit az Európa Liga meccs előtt. A fiúk kapnak most egy nap szabadságot, hétfőn újra edzés, készülnünk kell tovább, hiszen nem csak egy meccset fogunk játszani. Nemsokára kezdődik a bajnokság is, gondolnunk kell arra is" - olvashatóak Tomiszlav Szivics gondolatai a dvtk.eu-n a klub hivatalos honlapján.

A Diósgyőr jövő csütörtökön kezdi meg a szereplést az Európa Ligában, a csapat itthon fogadja a máltai Birkirkara együttesét.

Arrow 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése