2014. május 29., csütörtök

David Villa elhagyja Spanyolországot, dúsgazdag klubhoz megy

A mai nap folyamán egyszer már olvashattak nálunk egy cikket - Megvan David Villa új klubja - ám ekkor még egy országon belüli klubváltás sajtóhírétől számoltunk be. Eljött a nap második fele és úgy fest a délelőtti tényleg csak pletyka volt, ugyanis a spanyol válogatott gólrekorder az MLS-be költözhet. 

Figyelem, ezt a hírt még ne tekintsék hivatalosnak, ám olasz, spanyol és amerikai források is New York városába mutatnak. Az átigazolási specialista Gianluca Di Marzio, akinek szava elég hitelesnek számít a szakmában szintén tényként közli a transzfert. 

Noha a hír és New York hallatán sokan a Red Bulls csapatára asszociálnak, közölnünk kell, hogy nem, nem lesz Henry-Villa csatárduó, ugyanis a spanyol a nemrégiben megalakuló, hivatalos tétmeccset még nem is játszó New York City FC játékosa lesz, mely egy  új franchise. A klub jövőre először indul majd az MLS-ben, ezzel pedig fantasztikus városi derbikre van kilátás. Arról pedig, hogy milyen csapat épül a City Football Group gondoskodik. Ez a cég a Premier Leagueben szereplő Manchester City tulajdonosa is egyben, így ha akarják, akkor pénz, az bizony lesz...

Hangsúlyozzuk, ez csupán egy megerősített sajtóhír, semmi hivatalos.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése