2014. április 6., vasárnap

PSG: A Chelsea két sztárja kell! - 106 milliós ajánlat!?

Jose Mourinho a Chelsea trénere hosszú távra tervez és egy bombaerős csapatot épít, ám lehetnek tényezők, melyek törést okoznak a nagy terv kivitelezésében. A tényező neve Paris Saint-Germain, a klub, melynek semmi nem drága, a csapat, ahol szintén egy nagy volumenű terv kivitelezése folyik. A klub vezetői a londoni kékek két vezéregyéniségét nézték ki Eden Hazard és Oscar személyében. 

A Daily Express és a Daily Mail egyaránt beszámol a hírről, s árakat is említenek. A "kémek" jelentése szerint a világ egyik legdinamikusabban fejlődő játékosáért Hazard-ért 60 millió eurós ajánlatot tehetnek, míg a brazil válogatottban alapembernek számító Oscar 46 millió euró ellenében költözhet Párizsba, amennyiben a nyáron megköttetik a gigantikus üzlet.

A 23 esztendős Eden Hazard számára nem ismeretlen a francia pontvadászat, ugyanis a Lille saját nevelésű játékosa, melynek színeiben 147-szer lépett pályára, ám 2012-ben 32 millió font ellenében Abramovic csapatához szerződött, s azóta klasszis játékossá verbuválódott. Teljesítménye láttán több legendás sporttekintély is arról beszélt, hogy éveken belül aranylabdát nyerhet. Piaci árát a transfermarkt.de 45 millió euróra taksálja.

A 22 esztendős Oscar a Sao Paulo neveltje, majd az Internacional játékosa lett, míg nem 2012-ben ő is a Chelsea csapatát választotta 20-25 millió fontos átigazolási összeggel egybekötve. Teljesítménye önmagáért beszél, öröksége pedig Drogba 11-es meze lett. A transfermarkt.de 34 millió euróra becsli játékjogának árát.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése