2014. április 6., vasárnap

Guardiola: "Ilyen a futball, nem nyerhetsz mindig..."

Két fantasztikus sorozatnak tett pontot a végére az Augsburg a Bayern München szombati legyőzésével. A már két forduló óta bajnok müncheni együttes 53 mérkőzés után kapott ki a Bundesligában, míg 65 találkozó után először maradt szerzett gól nélkül.  

"Azért kaptunk ki, mert az ellenfelünk egy kicsit jobb volt nálunk! Már láthattuk a kupában, hogy milyen jó csapat az Augsburg. Küzdöttünk, és sokat próbálkoztunk. Ilyen a futball, nem nyerhetsz mindig. Előbb vagy utóbb jön egy vereség. Elfogadjuk ezt, és most fel kell készülnünk a Manchester United elleni meccsre, lehetőleg minél hamarabb. A szerdai találkozó egy döntő lesz, élet-halál jellegű." - nyilatkozta a mérkőzés lefújását követően a bajnok Bayern vezetőedzője.

A berlini bajnokavatás óta csupán egye pontot szerzett Pep Guardiola csapata, a Hoffenheim ellenében 3-3-as döntetlent játszottak az Allianz Arénában, majd jött az Augsburg elleni meccs. Halkan tegyük hozzá, hogy kulcsjátékosait pihenteti Guardiola, a Bundesliga meccseken olyan játékosok kerülnek előtérbe, akik eddig kevés lehetőséget kaptak. Ez egy bizonyítási időszak sokak számára.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése