2014. március 4., kedd

Megvan a felcsúti Pancho Aréna avatási napja - belépés ingyenes!

Eldőlt, hogy április 21-én, azaz húsvét hétfőn avatják majd fel Magyarország legújabb stadionját a felcsúti Pancho Arénát. A hagyományoknak megfelelően ekkor kerül megrendezésre a  Puskás-Suzuki Kupa, melynek esti filiáléja lesz a Makovecz Imre által megálmodott és megtervezett szentély avatómérkőzése. 

A döntő, így pedig az avatómérkőzés résztvevőinek kiléte még ismeretlen, egy biztos, mindkét utánpótlás gárda tagjainak hatalmas megtiszteltetésben lesz részük. A klub hivatalos honlapja bejelentette, hogy a mérkőzést megelőző ünnepségre és a 19 órakor kezdődő fináléra ingyen lehet bejutni, ám ehhez elő regisztráció szükséges a szurkolók részéről. A kérelmek elbírálása során pedig előnyt fognak élvezni a helyi lakosok, a környékbeliek, a Puskás Akadémia sportolói, nevelői, alkalmazottai, partnerei, illetve a stadion építői.

Az átadást követően három hazai bajnoki mérkőzése lesz a Puskás Akadémiának, név szerint a Videoton, a Debrecen és a Győr látogat majd a Pancho Arébába. A mérkőzésekre érkező első ezer szurkoló ingyen mehet majd be.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése