2014. március 4., kedd

Magyar Ligakupa: Jenner a nyolc közé repítette a Frdit

A játéknap és egyben a nyolcaddöntők utolsó összecsapása volt az FTC és a Haladás összecsapása a Puskás Ferenc Stadionban. A gól nélküli első mérkőzést követően sokáig úgy tűnt, hogy ezúttal sem születik döntés, ám a végjátékban Jenner a fővárosiak javára fordította a meccset. Kialakult a negyeddöntő mezőnye! 

FTC - Haladás 2-0 (0-0)
G: Jenner (76., 90.) ill. -
Tj: az FTC 2-0-ás összesítéssel

Igazán megtizedelt csapatot küldött a pályára Artner Tamás, ugyanis sérülések, eltiltottak és a válogatottba behívott játékosok mindannyian hiányoztak a Hali csapatából, így kijelenthetjük, hogy bár Doll mesternek is voltak hiányzói, a vendég csapat volt nehezebb helyzetben. Az irányítást az FTC ragadta magához, azon belül pedig tán Diallo volt a legaktívabb, aki maga szerezhetett volna három gólt, ha pontos, ám egyik testrészével sem tudta a kapuba juttatni a játékszert, ahogyan a túloldalon Hrepka sem. 

A második játékrész elején aztán Jenner szabadrúgásból kis híján betalált, majd Diallo szalasztott el egy újabb lehetőséget, mondhatni ziccert. A 76. percben aztán felugrott a Ligakupához képest népesnek mondható, mintegy 800 főt számláló Hradi szektor, Jenner ezúttal nem hibázott szabadrúgásból és a jobb alsóba tekert. A kapott gól tudatában mindent egy lapra feltéve rohamozott a Haladás, mely Halmosi révén meccslabdát rontott. A végén aztán Jenner másodszor is eredményes tudott lenni, így a légiós duplája repítette a Fradit a negyeddöntőbe.

Íme a legjobb nyolc mezőnye:
Ferencváros, Pápa, Diósgyőr, Szigetszentmiklós, Debrecen, Vasas, Pécs, Videoton

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése