2014. január 22., szerda

Lehet, hogy lőttek Falcao világbajnokságának!

Az AS Monaco bejutott a Francia Kupa nyolcaddöntőjébe, ám most ez teljesen mellékesnek számít a klub háza táján, ugyanis a csapat kolumbiai kiválósága Radamel Falcao súlyosnak tűnő sérülést szenvedett, mely kihathat egész karrierjére. 

Az ellenfél a negyedik ligából érkezett, mely már-már amatőrnek nevezhető, vagy talán még használhatjuk a félprofil jelzőt. A kolumbiai csillag a 29. percben talált be, ezzel pedig egy nagyon hosszú, november óta tartó gólcsendet tört meg, ám nagyon úgy fest, hogy ismételten sokat kell várnunk egy újabb Falcao gólra. A támadó ugyanis megsérült, hordágyon vitték le a pályáról. A meccsen ezt követően két gólt szerzett a helyére beálló Riviére, ám a lefújást követően senki sem a továbbjutással, a diadallal foglalkozott.

A csapatkapitány Jéremy Toulalan elmondta, pontos diagnózist még nem lehet tudni, egy azonban biztos, Falcao térde szenvedett károsodást. Hogy mit jelenthet ez? Nos, egy amatőr védő meggondolatlan, durva becsúszása miatt a kolumbiai akár a világbajnokságról is lemaradhat, mely magával hordozza azt, hogy idei szezonban már nem látják a monacói hívek. Azt pedig senkinek sem kell elmondani, hogy mekkora törés lehet fejben, lelkileg ez egy játékos karrierjében, ha lemarad arról, melyre a legjobban vágyik. Tegyük hozzá, hogy Kolumbiát a torna titkos favoritjának tartják, tartották sokan.

Francia Kupa, 4. forduló
Monts - Monaco 0-3 (0-1)
G: - ill. Falcao (29.), Riviére (63., 72.)

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése