2014. január 16., csütörtök

A francia élvonalba szerződött a lengyel válogatott nagy ígérete

A lengyel labdarúgó-bajnokságot vezető Legia Warszawa túladott egyik legnagyobb ígéretén Dominik Furman személyében. Bár több nagyágyúval is szóba hozták korábban, a választás mégis egy francia középcsapatra esett. A folyamatos játéklehetőség azonban többet érhet, mint egy Arsenal szerződés! 

A 21 esztendős játékmester a középpálya közepén játszik és osztogat a társaknak, igen sokoldalú játékos, sokan a lengyel labdarúgó válogatott jövőjét látják benne. A debütáláson már átesett, két ízben már magára ölthette a címeres mezt.

Korábban sok érdeklődőről lehetett olvasni, szóba hozták a Hamburg és a Stuttgart együttesével, míg angol földről a Tottenham, Arsenal, WBA trió érdeklődött iránta. A választás azonban a francia élvonalban szereplő Toulouse gárdájára esett, mely a hírek szerint 2,7 millió eurót fizetett az ifjú titán játékjogáért.

Irány tehát a francia élvonal (League 1), lehet bizonyítani, ha pedig tényleg akkora tehetség, akkor biztosan jó ugródeszka lesz a francia kaland. Szerződése igen hosszútávú, 2018 nyaráig szól.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése