2013. november 19., kedd

Horvát szupertehetség az Arsenal célkeresztjében

A Daily Express arról ír, hogy a Tottenham után a nagy városi rivális Arsenal is beállhat a kérők sorába, mely Alen Halilovic játékjogáért folyik. 

A mindössze 17 esztendős horvát tehetség a Dinamo Zagreb saját nevelésű játékosa és fiatal kora ellenére már debütált a horvát felnőtt válogatottban. Posztját tekintve támadó középpályásról beszélünk, akinek piaci értéke a transfermarkt.de becslései szerint 4 millió euróra rúg. Halilovic a Dinamo felnőtt keretének tagja, és mind a bajnokságban, mind pedig az Európa Ligában lehetőséget szokott kapni.

Szerződése azonban 2014-ben lejár, ezt pedig nem hosszabbította meg eddig, így nagyon úgy fest, hogy ha klubja pénzt akar látni belőle, akkor télen az eladás mellett kell dönteni. A Dinamo pénzügyi esélyeit növeli, hogy esetlegesen licitháború alakulhat ki Alen játékjogáért, amennyiben a Spurs és az Arsenal is tényleges ajánlatokat tesz. Na meg bármikor jöhet egy harmadik,  vagy egy negyedik kérő, ami nem lenne csoda, hiszen egy kiváló képességekkel megáldott labdarúgóról beszélünk.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése