2013. november 19., kedd

Franck Ribéry öccsét leigazolta a Bayern

Pár nappal korábban ütötte fel a fejét a pletyka, mely szerint Franck Ribéry kisöccse Steven a Bayern München játékosa lehet. Nos, az ügyben újabb fejlemény van, az L'Équipe arról számolt be, hogy már a szerződés is aláíratott. 

Ami biztos, hogy a Bayern junior együttesének vezetője Michael Tarnat elismerte, hogy a 18 esztendős játékos a csapatnál edz, az ügyben pedig a nagy tesó, az aranylabda várományosa Franck Ribéry is megszólalt - "Fejben már feladta, hogy futballista legyen. Nagyon szeretném, hogy sikeres legyen, azt majd meglátjuk, milyen szinten lesz képes erre. A tehetsége megvan, az tény."

Franck Ribéry szavait olvasva az a gondolat ötlött a fejünkbe, hogy ő próbálja meg egyengetni testvére karrierjét, nem lehet véletlen, hogy pont a német rekordbajnoknál bukkant fel a tesó, aki egyébként Franciaországban a RC Lens kötelékébe tartozik, vagy éppen tartozott.

Steven Ribéry ha igazak a hírek, akkor a Bayern München u19-es együtteséhez csatlakozik és megkapja a lehetőséget, hogy eldöntse, labdarúgó akar-e lenni és ha igen milyen szinten.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése