2013. október 4., péntek

LesHeted: Indul a hétvégi meccsdömping, avagy ezt nézheted ma a TV-ben

Reggel arra ébredhettünk, hogy ismét péntek, ez pedig nagy öröm a futball szerelmeseinek, ugyanis három napon át szinte megállás nélkül jobbnál jobb meccsek lesznek a televízióban. Nem mintha hét közben unatkoztunk volna, hiszen Európa Liga és bajnokok Ligája meccsek sokaságát játszották. Most azonban koncentráljunk a jelenre és nézzük mi vár ránk péntek este. 

Az Eurosport 2-es csatornáján két német mérkőzést tűztek adásra, előbb a másodosztályú Union Berlin hazai meccsét, majd pedig a Hertha vendégjátékát tekinthetjük meg Hannoverben, ahol reményeink szerint Huszti Szabolcs a pályán lesz és megkeseríti a Hertha szurkolóinak estélyét.

A Sport TV ezúttal is, ahogyan azt már megszokhattuk, magyar és spanyol meccsel kedveskedik nézőinek, az 1-es csatornán a Debrecen-Paks összecsapást tekinthetik meg a magyar foci szerelmesei, míg a 2-es csatornán késő este a Málaga-Osasuna meccs kerül adásra. Jó hír a Futsal szeretőinek, hogy kora este a Győri ETO utolsó csoportmeccsét is képernyőre tűzik. Az ETO az Iberia Star ellen lép parkettre.

Végül pedig kalandozzunk el francia honba, a SportKlub a Bastia-Lorient meccsel jelentkezik este.

Jó szórakozást, jó meccsnézést, íme a kínálat:
18:30 Union Berlin - Sandhausen (Eurosport 2)
18:45 DVSC Teva - MVM Paks (Sport1)
19:15 Győri ETO - Iberia Star (Sport2)
20:25 Bastia - Lorient (SporKlub)
20:30 Hannover - Hertha (Eurosport 2)
22:00 Málaga  - Osasuna (Sport2)

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése