2013. október 10., csütörtök

Arsenal: amerikai válogatott hálóőr érkezhet - sajtóhír

Már a nyáron is téma volt az Ágyúsoknál, egy új hálóőr szerződtetése, ugyanis Arsene Wenger a csapat vezetőedzője nem feltétlenül elégedett Szczesny, vagy éppen Fabianski teljesítményével, mutatott játékával. Az idei szezonban azonban megy a szekér és nem lehetett kapus gondokról hallani. Most azonban szárnyra kaptak pletykák. 

Az  MLSsoccer.com információi szerint azonban van kiszemeltje a londoniaknak, még pedig Brad Guzan az Aston Villa amerikai hálóőrének személyében. Guzan alapembere csapatának és igen jó véleménnyel vannak róla a szakemberek. A 29 esztendős hálóőr több mint öt esztendeje szolgája csapatát és mostanra nőtte ki magát teljes mértékben első számú hálóőrré. A transfermarkt.de becslései szerint piaci ára 4,5 millió euró, azonban ehhez társul egy 2017-ig érvényes szerződés, mely feljebb tornászhatja az árat egy esetleges transzfer során. Azonban hangsúlyoznánk, ez csak sajtóhír, sem megerősítés, sem pedig cáfolat nem érkezett egyik fél részéről sem.

Guzan tagja az amerikai válogatottnak, melyben 23 alkalommal lépett eddig pályára és minden bizonnyal ott lesz a jövő évi Brazíliai világeseményen is. Korábban a Chivas és a Chidago játékosaként szerepelt hazája bajnokságában.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése