2013. szeptember 2., hétfő

Real Madrid: a színfalak mögött kitették Adán szűrét...

Miközben mindenki a Bale transzferen csámcsog, a klub kitette a szűrét saját nevelésű hálóőrének Antonio Adánnak, akivel szemben igen csúnyán jártak el. 

Emlékezhetünk rá, hogy tavaly még ő volt az aki kiszorította Casillast a kapuból, Mourinho bizalmat szavazott neki, vagy mondjuk csak úgy, éppen így tudott borsot törni Iker orra alá, majd mikor a spanyol válogatott hálóőr megsérült és tényleg nagy lehetőség előtt állt Adán leigazoltál Diego Lópezt és a saját nevelésű kapus kegyvesztett lett.

Amikor ez megtörtént, a 26 esztendős Adán nem hogy védeni nem akart, az életkedve is elment. Ez persze nem csoda, hiszen 10 éves kora óta szolgálta a klubot, itt nevelkedett, itt lett az aki és mikor élete lehetősége tátongott előtte akkor egy pillanat alatt bezárták a kaput és a süllyesztőbe dobták.

A felek a mai napon közös megegyezéssel szerződést bontottak, Adán madridi karrierje tehát 2013. 09. 02. dátummal befejeződött. Új együttese az első osztályba feljutó Elche lesz. Sok sikert és kitartást kívánunk neki a továbbiakban.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése