2013. szeptember 2., hétfő

Khedira, Demba Ba, Torres, Adebayor és Özil - piaczárási körkép

Noha mindegyik játékos mehetett volna máshova úgy tűnik mindegyikőjük ugyan abban a klubban kezdi meg a holnapi napot, melyben az elmúlt szezonban szerepelt. A véghajrában igazi ajánlateső szakadt a Chelsea illetve a Real Madrid csapatára, azonban a válasz minden esetben nem, nem, nem és nem volt. 

Kaposka voltak a Chelsea csatárai az utolsó napon, azonban úgy tűnik mindenki marad a megszokott helyén. Az Arsenal ajánlatát visszadobták a londoni kékek, így nem alakul ki a Demba Ba-Giroud francia csatárduó. Az pedig már végképp nem meglepetés, hogy egy Arsenal transzfer kútba esett. Apropó Arsenal, még mindig nem hivatalos Özil szerződtetése, már elképzelni sem tudjuk, hogy mire kell várni.

A Spurs egy igen nevetséges ajánlattal próbálkozott be Torres megszerzésének érdekében, a londoni klub 15 millió eurót és Adebayor játékjogát ajánlotta fel Mourinhonak, ám a portugál tréner köszönte szépen és nem kért a togói támadóból. 

A Manchester United egyes sajtóhírek szerint ha már spanyol honban járt és nem sikerült Herrera szerződtetése bepróbálkozott a Real Madrid együttesénél és tett egy 40 millió eurós ajánlatot Khedira játékjogáért, melyet Pérez azonnal elutasított. Hogy ebből mi igaz, vagy mi nem, valószínűleg sosem tudjuk meg.

Apropó! A Mata ügyet nem tekintjük lezártnak, hiszen tudjuk, hogy a PSG bármilyen őrültségre képes...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése