2013. szeptember 2., hétfő

Liverpool: a PSG válogatott védője is aláírt - hivatalos

Tiago Ilori szerződtetését követően sem csillapodik a Liverpool étvágya, a klub újabb védő szerződtetését jelentette be hivatalos honlapján. 

Mamadou Sakho négy esztendőre kötelezte el magát új együtteséhez és vágott bele élete új kalandjába. A mindössze 23 esztendős francia válogatott középső védő vételárát nem hozták nyilvánosságra, becsült piaci értéke 15 millió euróra rúg.

Sakho neve több sztárcsapat vezetőedzőjének noteszében felbukkant, azonban a mai napig senkivel nem tudott megállapodni a francia klub. A saját nevelésű játékos 2002-ben kezdte meg karrierjét a PSG együttesénél. A felnőtt csapatban 2007-ben debütált és azóta több mint 150 meccset lépett pályára, míg nem az idei szezonban kiszorult a kezdőcsapatból és csupán negyedik számú védőként számított rá a vezetőedző Thiago Silva, Alex és Marquinhos mögött.

Ezzel a Liverpool hetedik nyári igazolását könyvelhette el.

Eddigi érkezők: Luis Alberto, Iago Aspas, Aly Cissokho, Tiago Ilori, Simon Mignolet és Kolo Toure.

Úgy tűnik eddig remekül erősített a pool, ugyanis három fordulót követően vezetik az angol pontvadászatot, ráadásul még gólt sem kaptak. Igaz a rúgott gólok száma sem túl kecsegtető, mindössze három.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése