2013. szeptember 24., kedd

LesHeted: Kedden is meccsdömping - ezt nézheted ma a TV-ben

Alighogy lecsengett a derbik hétvégéje, ismét hódolhatnak kedvenc hobbijuknak a labdarúgás szerelmesei, ugyanis hét közben sem maradunk labdarúgás nélkül. Több országban kupaküzdelmeket rendeznek, míg egyes ligákban tovább robog a vesszőfutás a bajnoki címért. Nézzük, mit tartogat ez a keddi nap... 

Magyar szempontból egy nagyon fontos selejtezőmérkőzésre kerül sor, futsal válogatottunk Ukrajna ellen lép ringbe és 2-1-es idegen béli vereségét dolgozná le azért, hogy ott lehessen a kontinenstornán.

Németországban és Angol földön a kupaküzdelmeké lesz a főszerep, előbbinél Király Gáborék és a Dortmund összecsapását tekinthetik meg. Pályán, na és ami számunkra is fontos, képernyőn lesz ma a Chelsea és a Tottenham egyaránt.

A La Liga és a Serie A tovább robog, az olaszoknál az Udinese javítaná hétvégi botlását, míg spanyol honban tovább fut a Barca és az Atletico versenyfutása, a katalánok a Sociedad együttesét fogadják otthon, míg a matracosok a hétvégén először diadalmaskodó Osasuna gárdáját fogadják. 

18:00 Magyarország - Ukrajna (Sport1)
19:00 1860 München - Dortmund (Sport2)
20:00 Barcelona - Real Sociedad (Sport1)
20:15 Genoa - Udinese (SportKlub)
20:40 Swindon Town - Cheslea (Digi Sport 1)
20:40 Aston Villa - Tottenham (Digi Sport 2)
22:00 Atletico Madrid - Osasuna (Sport1)

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése