2013. szeptember 24., kedd

Háttérbe szoruló Barca játékost vehet a Sociedad

A legfrissebb információi szerint a Real Sociedad nem csupán bajnoki mérkőzésre utazik kedd este a Barcelona együtteséhez, hanem a két klub illetékesei tárgysóasztalhoz ülnek egy ifjú katalán játékos ügyében. 

A spanyol AS arról számolt be, hogy a Bajnokok Ligájában is érdekelt fehér-kékek szeretnék a csapatukban tudni a 23 esztendős mexikóit Jonathan dos Santost, aki a katalánok felnőtt csapatában nem sok lehetőséghez jut. Az idei szezonban eddig két meccsen lépett pályára és mindössze 20 percet játszott, ez pedig aligha elégíti ki a fiatal irányító igényeit, na de olyan klasszisok állnak előtte a sorban, mint Iniesta, Xavi vagy Fabregas. Fiatalabb már ő sem lesz, valahol el kell kezdenie, ha már Barcelonában nem sikerült a kezdőbe verekednie magát.

A transfermarkt.de becslései szerint 3 millió eurót ér a játékjoga, mely mellé egy 2015-ig szóló szerződés párosul. A Sociedad egy jó ugródeszka lehetne a karrierjében, ám lehet hogy Jonathan kitartó lesz és kivárja idejét a katalán klubnál. Egy biztos, eddig is erőt nem kímélve dolgozott, hogy fejlődjön és ez a továbbiakban is így lesz.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése