2013. szeptember 24., kedd

Hulk boldogsága

A Zenit brazil válogatott csatára a FIFA-com-nak elárulta, boldog Oroszországban és szabadnak érzi magát. A beilleszkedés azonban nem volt könnyű és zökkenőmentes. 

"Szabadnak érzem magam. Kimehetünk a helyi parkba a feleségemmel és a gyerekemmel anélkül, hogy az újságírók vagy a futballszurkolók bármiféle nyomást helyeznének rám."

"Vannak brazil éttermek, de kedvelem az orosz konyhát is nagyon. Az egyetlen dolog, amely kellemetlenséget okoz, az a hideg időjárás."

"A város ugyanakkor gyönyörű télen, amikor minden hóval van borítva." 

Hulk szavai igen megnyugtatóak és akár csalogatóak is lehetnek Oroszország felé, ugyanis nagyon sok profi labdarúgó csak álmodik arról, amit a brazil csatár nap mint nap megtehet, nevezetesen szabadon járhat, s kelhet szeretteivel anélkül, hogy rendszeresen zaklatnák, villognának a vakuk. Sokan nem tehetik ezt meg, mert folyamatosan a nyomukban járnak, gondolunk itt egységesen nyugatra, a nagy ligákra, klubokra és azok játékosaira, sztárjaira.

A folyamat tán most érett be, Hulk és az orosz föld egymásra lelt, azonban emlékezhetünk a kezdetre, névtelen fenyegető levelek, állbomba a Zenit öltözőjében fényképpel. Azóta változott a helyzet és megszerettette magát a csatár, új otthonra lelt.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése