2013. augusztus 11., vasárnap

Egy perccel a vége előtt esett a Chelsea győztes gólja a Roma ellen

Magyar idő szerint vasárnap 02:00-kor indult útjára a labda a Chelsea- AS Roma mérkőzésen, melyet mint az időpontból kitalálhatták nem Európában rendeztek, hanem a tengerentúlon.  

Az olasz csapat jól játszott és a vezetést is sikerült megszerezniük egy óriási bakit követően, ugyanis a hazagurított labdát a londoniak hálóőre nem tudta lekezelni, a játékszer pedig a kapufának gurult. Érkező azonban volt Lamela személyében, aki a kapuba pofozta a labdát ezzel megszerezve csapatának a vezetést igen mókás körülmények közt. A 61. minutumban igencsak fellazult az olaszok védelme és egy remekül végigvitt lendületes támadás végén Lampard bombázott a hálóba 18 méterről. A végére maradt a slusszpoén, mely Lukaku, vagyis mondhatni fél tucat játékos lábában volt, hiszen a találat a 89. percben igen furcsa körülmények közt született, a flipper ehhez képest gyerekjáték...

Chelsea - AS Roma 2-1 (0-1)
G: Lampard (61.), Lukaku (89.) ill. Lamela (23.)

Ami a Chelsea és Mourinho újonnan egybefonódását illeti igen jól haladnak a dolgok, de csettintésre nem lehet csodát tenni, így még nem tökéletes a londoniak játéka, de a portugál azon van, hogy ezen változtassanak. Nyolc felkészülési meccset vívott eddig a Chelsea, ezeken pedig a mérleg 7 győzelem és 1 vereség, ám az a vereség Mourinho Real Madridja ellen csúszott be. hiába, jó munkát hagyott maga mögött a portugál tréner, ahogy azt már megszokhattuk tőle.

A Chelsea eddigi meccsei:
Chelsea - Roma 2-1
Real Madrid - Chelsea 3-1
AC Milan - Chelsea 0-2
Chelsea - Inter 2-0
Indonézia XI - Chelsea 1-8
Malaysia XI - Chelsea 1-4
Thailand Stars - Chelsea 0-1

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése