2013. május 31., péntek

Megszólaltak Fabregas átigazolási ügyében

A Sky Sports spanyol szakértője Guillem Balague teljesen alaptalannak nevezte a Barcelon a spanyol válogatott középpályásának távozási pletykáit. Ha valaki, akkor ő jól informálódott szakember. 

Az utóbbi napokban felerősödtek azon pletykák, mely szerint az ex-Arsenalos Cesc a két manchesteri gigász kívánságlistájára is felkúszott és minden kész az érte folyó harcra. Hallani lehetett ugyan ezt Thiago Alcantara ügyében is, ám ezen pletykával ellentétben a Fabregas transzfert kacsának minősítették.

A sajtópletykák arról szóltak, hogy a United már meg is kezdte a tárgyalásokat, az elkámpicsorodott spanyollal, aki Neymar érkezésével lehet még inkább kiszorul a csapatból.

Balague azonban a következőket mondta - "Fabregas meglepődött a szóbeszédeket hallva, amik Angliában zajlanak jelen pillanatban. A klub elmondta, nem áll szándékukban eladni őt. A kivásárlási ára - ha bárki érdeklődne iránta - 171 millió Font, ami persze kicsit sok..."

"Ha bármi is történni fog, az valószínűbb, hogy a jövőben lesz, talán egy év múlva, ki tudja? Ami azonban biztosnak tűnik, hogy a klub és Fabregas is úgy döntöttek, hogy a következő szezonban is Barcelona játékos marad."

Így minden arra mutat, hogy a pletykákkal ellentétben Fabregast jövőre az új katalán színekben pompázó sárga-piros mezben láthatjuk majd játszani.

Őszi Ádám


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése