2013. május 2., csütörtök

Higuanin szedheti a sátorfáját, érkezők a láthatáron! - hivatalos

Nem kertelt José Ángel Sánchez A Real Madrid általános igazgatója, aki a  Le 10 Sport-nak adott nyilatkozatában kijelentette, hogy Higuain menni fog, míg Benzema marad a királyiaknál. Emellett arról is szót ejtett, hogy két csatár is érkezni fog a nyáron. 

„Egy olyan klubban, mint a Real Madrid, két vagy három kiemelkedő képességű 9-es fér el. Ez most Benzema és Higuaín. Higuaín menni fog, Benzema pedig marad, két másik pedig érkezik” - hangzottak el ezen szavak Ángel szájából.

A hír nem meglepő, hiszen a csatár rengeteg kritikát kapott az utóbbi időben és mindössze 15 találatot tudott elérni az egész szezont és minden sorozatot figyelembe véve. Kérőből azonban nem lesz hiány, korábbi hírek szerint a Juventus és a Manchester City is szívesen látná soraiban a 25 esztendős argentin válogatott támadót, akinek jelenlegi piaci értéke 38 millió euróra rúg. Ez a Juve számára sok lehet, míg a City több mint valószínű játékoscserével bonyolítaná le az üzletet.

A Real Madrid háza táján sokszor felvetődött már Agüero neve, aki azonban nem egy kaliber Higuainnal, ami a piaci értéket illeti. A 24 esztendős szintén argentin támadó 45 milliót ér, így jó pár millió euró ráfizetés is az üzlet része lehet. 

Sénchez úr emellett nem beszélt arról, kik lehetnek az érkezők és azt sem tudni, hogy Mourinho és a klub most hányadán állnak...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése