2013. április 9., kedd

Thiago Silva Barcelonában? - húzza a mézesmadzagot a klasszis védő

Szerdán biztosan! De a viccet tegyük félre. Nyáron került a PSG együtteséhez, most még is kacérkodik a gondolattal és az újságírókkal. Thiago Silva nem tagadott, rejtelmesen beszélt, mint aki húzza az újságíró orra előtt a mézesmadzagot.  

A brazil védő hétről hétre világklasszis teljesítményt nyújt csapatában, mely a bajnokok Ligájában is áll és éppen a Barcelona ellen játszik oda-visszavágós párharcot. A védő a katalán El Mundo Deportivonak nyilatkozott. - „Senki előtt sem szabad becsukni az ajtót, nem tudhatod, mit tartogat a jövő. Most boldog vagyok, de ki tudja?  Voltak megbeszélések a Barcelona és az ügynököm között tavaly, de már a szavamat adtam akkor Leonardónak. Ha egyszer a szavamat adtam, nincs visszaút. Ugyanakkor mindenkinek vannak álmai. Gyerekkorom óta követem a Barcelonát, olyan játékosai voltak, mint Romário, Ronaldo vagy Rivaldo. Hogy van-e kivásárlási áram? Csak most érkeztem, ilyesmiről beszélni is felesleges, de mindannyian tudjuk, mindenre van megoldás.” - nyilatkozta a brazil bekk a feltett kérdésekre.

Ami tény, a Barca védőt keres, de aligha pont Thiago lenne az akit kivásárolnának a dús gazdag PSG-ből, ahol a jövő csapatát építik. Egyszer talán majd, katalán mezt ölt a brazil bekk, de hogy mikor azt még nem tudni. Az egész annyira nyitott, mint amennyire nyilatkozata sejtelmes.

Lehet Thiago rájött, hogy a francia ligánál többre vágyik? Lehet hogy a PSG jó csapat, na de a liga színvonala elegendő számára? Ne feledjük, szezonról szezonra múlik az idő, meg kell válogatni, ki hol tengeti el karrierjének esztendőit. Ez mind jó kérdés, Thiago biztosan tudja a választ...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése