2013. április 9., kedd

Barca: Újabb név merült fel Valdes pótlására

A nyár egyik sláger témája az lesz, hogy mely hálóőr veheti át Victor Valdes helyét az FC Barcalona kapujában. A hálóőr már korábban közölte a vezetőkkel, hogy nem hosszabbít és nyáron elhagyja a klubot. Ez pedig természetesen találgatások sorát szüli. Az eddig számtalan felmerülő név mellett van legújabb. 

Vicente Guaita neve bizonyára ismerősen cseng a spanyol futball szerelmeseinek. A Valencia hálóőre az El Mundo Deportivo szerint komoly eséllyel indult. A munkát megkönnyíti menedzsere, aki nemrégiben Jordi Alba szerződését is lebonyolította a két együttes között. Guaita piaci ára 4 millió euróra rúg jelenleg.

Ez azonban csak egy sajtóhír, a lista egyel bővült és ha jól sejtjük nem ő az utolsó akit a sajtó a Barca kapujába "száműz". Az eddigi nevek listáján szerepelnek: Marc-André ter Stegen, Wojciech Szczesny, Thibaut Courtois, Michel Vorm és Tim Krul.

A legmegdöbbentőbb és teljesen kacsa szagú hír múlt héten jött le, akkor Iker Casillas nevét boronálták össze a katalán klubéval, ami valljuk be igen elképzelhetetlen. A lista immáron tehát hét névre bővült...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése