2013. február 22., péntek

A City tárgyalt és 57 milliót ajánlott Neymar játékjogáért! - mégsem Barcelona?

A Goal.com állítja, nem lefutott még a Neymar ügy. A sztori, lassan kezd érdekesből átmenni unalmasba, mindenki azt várja, vajon hova igazol a brazil zseni. Hétről hétre jelennek meg újabb és újabb hírek, nézzük a legújabbat. 

A hírorgánum tudni véli, hogy Ferran Soriano és Txiki Begiristain igazgató tárgyalásokat folytatott nemrégiben. A City próbálta kihasználni az angol-brazil meccset, úgy hírlik, ekkor próbálkoztak be, egy igen szép kis összeggel 57 millió fonttal. Arról azonban semmi hír nincsen, hogy erre mit felelt a játékos, illetve a Santos illetékese.

Nézzük a tényeket: Az utóbbi időben három lehetséges verzió játszik szerepet az utóbbi időben, miszerint a brazil klub továbbra is szeretné megtartani Neymart, illetve a Barcelona és a Manchester City szeretné saját kötelékében tudni a brazilt. Hallani lehetett, arról, hogy a katalánok és a Santos már rég megegyezett, ezt azonban azóta sem cáfolni, sem pedig megerősíteni nem erősítette meg senki. Olyat is lehetett hallani, hogy ha a Cityhez kerül Neymar abból már a Barca is jelentősen profitálhat bizonyos előszerződések miatt.

Hogy mi az igazság? - Az igazság egyenlőre odaát van...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése