2013. január 7., hétfő

Bombaigazolás: Balotelli és Cavani csapatársorral rohamozhat a Napoli a bajnoki címért! ?

A múlt héten betelt a pohár a Manchester City csapatánál, miután a nyílt edzésen Mario Balotelli nekirontott Roberto Mancininek a csapat vezetőedzőjének. A City olasz fenegyereke sokadszorra csinált őrültséget, a vezetőség és az edző pedig úgy döntött nem adnak újabb esélyt, így is túl sokszor engedtek már. 

Az tehát egyértelmű, hogy Balotelli számára a Manchester City csapatánál véget ér karriere, kérdés, hogy végig padozik sok-sok időt, agy pedig még sikerül rajta túladni a télen. Természetesen élő szerződése végett az ára nem alacsony, de a hírek szerint meg is van az első kérő!

Nem az AC Milan csapatáról van szó, hanem a Napoli együtteséről. Az olasz klub elnöke ugyanis hisz abban, hogy sikerül megegyezni az angol csapattal és véleménye szerint Balotelli és Cavani remekül kiegészítené egymást, a csapat pedig egészen a bajnoki címig törhet.

Tény, a Napoli remek formában van, tegnap 4-1-re verték a forduló rangadóján az AS Roma csapatát, a klub csatárzsenije, három alkalommal vette be a farkasok kapuját.

Az ajánlat nemsokára érkezhet, kérdés a felek és a klubok meg tudnak-e egyezni. Az már biztos, hogy Balotelli menedzserei is azon dolgoznak, hogy új csapatot találjanak a balhés fenegyereknek. Vajon ha új környezetbe kerül, megváltozik, lesz edző aki kordában tudja tartani?

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése