2012. július 15., vasárnap

AC Milan: Két sztárcsatárt is kinéztek Ibra pótlására

Most, hogy két sztárjától megvált az AC Milan csapata és a rutinos nagy öregek is elhagyták a csapatot ideje erősíteni, ha bajnoki álmokat és remek BL szereplést terveznek. Zlatan Ibrahimovic pótlására két kiszemeltje is van a csapatnak, mind két játékos az angol bajnokságban szerepel, ráadásul egy csapatban. Ebből már gondolom sokan sejtitek kikről van szó. Az első számú kiszemelt a City többnyire padozó gólzsákja a bosnyák válogatott Edin Dzeko. A játékos vételára 29 millió euró lehet, ezt bőven tudják fedezni Ibrahimovic és Thiago Silva vételárából. Ha nem  jönne össze az üzlet akkor van egy B terv is, miszerint a balhés fenegyerek Carlos Tevez érkezhet Milánóba, az ő vételára némileg alacsonyabb, mintegy 23 millió euró. Tevez távozása nem lenne meglepő, hiszen nem éppen Mancini vezetőedző kedvence a manchesteri csapatnál, a részleteket gondolom többnyire ismeritek. 

Van viszont még egy variáció ami felvetődött és ez sem elképzelhetetlen. Hallani olyan szigetországi hírekről, miszerint Dzeko és Tevez együtt érkezhet az olasz gárdához. Egy biztos, ha nagy terveket sző a klub jelentős erősítésekre lesz szükségük a nyár folyamán.

Kedveld facebookos oldalunkat és légy tagja közösségünknek, ha megteszed üzenőfaladon megjelennek a friss híreink. Íme az oldal: http://www.facebook.com/SportToll 

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése