2012. július 15., vasárnap

Hivatalos: Maxi Rodriguez eligazolt a Liverpool csapatától

A 31 esztendős argentin középpályás Maxi Rodriguez úgy döntött, hogy nem marad a Liverpool együttesében és klubot vált. A pool hivatalos honlapján jelentette be tagnap, hogy Maxi távozik és korábbi sikerei helyszínére tér vissza  a Newell's Old Boys csapatához. A középpályás piaci értéke 3.5 millió euró, ám a felek semmilyen anyagi részletet nem hoztak nyilvánosságra eddig. 

„Boldog vagyok, hogy minden nap azért dolgozhattam, hogy a Liverpool sikeres legyen. Ez nem csak egy hatalmas klub, hanem egy nagy család is. El sem tudom mondani, milyen érzés volt, amikor mindenki az én nevemet énekelte. Még most is libabőrös vagyok, ha rá gondolok" - Így nyilatkozott Rodriguez a Liverpool hivatalos honlapján.

Távozása igen csak érett, mivel az előző szezonban többnyire a kispadon kapott helyet és az új vezetőedző sem számolt vele. Liverpooli karrierje egyébként remekül kezdődött, első szezonjában (2010/2011) 10 gólig és számtalan gólpasszig jutott. a szurkolók egyik kedvence volt. Korábban az Atlético Mardidot erősítette, ekkor volt karrierje csúcsán, azt megelőző években pedig az Espanyol csapatát erősítette. Csaknem félszáz alkalommal lépett pályára az argentin válogatottban.

Kedveld facebookos oldalunkat és légy tagja közösségünknek, ha megteszed üzenőfaladon megjelennek a friss híreink. Íme az oldal: http://www.facebook.com/SportToll

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése