2012. október 11., csütörtök

Juhász Roland kiborult, elhagyja csapatát és elképzelhető, hogy hazatér...

Nem egyszerű Juhász Roland az Anderlecht és a magyar válogatott középső védőjének története. Roland oszlopos kirobbanthatatlan tagja a nemzeti tizenegynek és 2005 óta a belga Anderlecht játékosa, mellyel rengeteg sikert ért el és sokan szerették volna megszerezni őt. 

Nem telt el átigazolási időszak anélkül, hogy Juhászt szóba ne hozták volna egy-egy nagyobb csapattal, több alkalommal érdeklődtek iránta Angliából és a német bajnokságból is, többek közt, volt hogy a Bayern München együttesénél merült fel a neve. Az Anderlecht minden félszezonban marasztalta, vagy éppen nem engedte el a válogatott védőt, így meggátolva némileg karrierje fejlődését, vagy annak csúcsra jutását.

A 29 esztendős védő jelenleg a kispadot koptatja együttesében, és nem számolnak vele, mondhatni Roland érthetetlen módon hét esztendőt követően a sülyésztőbe került és edzője bizonyítási lehetőséget sem igen kíván adni neki. Ne csodálkozzunk, hogy kifakadt a védő és besokallt. Úgy döntött minden képen elhagyja a belga klubot, azt viszont nem tudni hol folytatja és a padozása végett milyen kérői lesznek. Mindenképpen elhagyja együttesét és azt sem zárta ki, hogy haza tér és a magyar bajnokság valamely csapatánál folytatja. Roland 29 évesen ereje tejében van, kíváncsian várjuk, hogy hova igazol, reméljük jó döntést hoz...

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése